Tesztelj és nyerj!

Kategória:: Játék Publikálás dátuma: 5 hozzászólás

Ezúttal rendhagyó bejegyzéssel jelentkezem: kivételesen kérni szeretnék tőled valamit. Nem túl nagy fáradság, viszont rengeteget segítenél vele - cserébe a szívességedért pedig aug. 31. este 8 óráig még egy játékban is részt vehetsz...

Hogy miről van szó?

Korábban említettétek néhányan, hogy jó lenne, ha a vásárlási lehetőség sem hiányozna az oldalról. Teljesen igaz! Az elmúlt hónapokban rajta voltunk az ügyön: az új, webshoppal ellátott oldal már majdnem elkészült. Át is kerül a jelenlegi helyére, mihelyt megbizonyosodtunk arról, hogy a webshop megbízhatóan működik. Ehhez ill. az esetleges hibák javításához viszont az kell, hogy minél többen kipróbáljátok, és megosszátok velünk a tapasztalataitokat.

Szóval egy kis tesztelésre szeretnélek felkérni. Kérlek, először olvasd végig figyelmesen a következőket!

A feladat: próbavásárlás + 5 gyors válasz

1.

A próbavásárláshoz kattints a webshop menüpontra! Remélhetőleg így fogod látni:

gumibiznisz webshop 2009

2.

Válassz - létező méretű - gumiabroncsot, majd küldd el a megrendelésed! Nyugodtan csinálhatsz több próbát is.

Fontos!

Ne lepődj meg, ha valami nem, vagy nem tökéletesen működik. Pont erre vagyunk most kíváncsiak.

Választásnál vedd figyelembe, hogy egyelőre még csak nyári személyautó gumik vannak feltöltve, a legelterjedtebb méretekből. Tehát, ha véletlenül olyan gumit keresel, amire nincs találat, az nem baj próbálkozz újra, más mérettel.

Vásárlásnál a megrendelő űrlapra nem szükséges a valós adataidat (lakcím, telefon) megadni, bármit beírhatsz. Egyedül az e-mail cím legyen valós, hogy lásd és el tudd mondani, működik-e az automatikus visszaigazolás a vásárlásról. (A megadott adatokat nem tartjuk meg.)

A megrendelőlap kitöltésekor az "Egyéb infó, ami fontos lehet" mezőbe írd be a "próba" szót!

3.

Ha elkészültél, gyere vissza ide töltsd ki és küldd el az alábbi kérdőívet aug. 31. hétfő 20 óráig! (Nyeremény az űrlap alatt.)

4.

A beküldők között egy autóba való tűzoltókészüléket sorsolunk ki. (Ha a környéken laksz, a műhelyben veheted át ha nem, akkor postán küldjük el, ami természetesen neked nem kerül semmibe.)

Rendelésre fel! Most kiélheted titkos gumiabroncs vásárlási hajlamaidat! Garázdálkodj a webshopban, vegyél bármit, nem kell kifizetned. Igaz gumit sem kapsz, viszont megnyerheted a tűzoltókészüléket (és segítesz is). :)

Akció vége: aug 31. hétfő, 20 óra (Ezután itt a blogon jelentkezem a nyertes nevével.)

Ui. Nyugodtan nézegesd meg az oldalt a vásárláson túl is, bár nincs még teljesen kész. Hiányzik néhány kép, nem működik minden link, meg persze felkerül rá több tartalom is, de ha ezeken túl van észrevételed, itt elmondhatod.

Szólj hozzá!

Hozzászólások lezárva

Hozzászólások lezárva

Hozzászólások

Kelt: 2009. augusztus 31. hétfő Szerző: Estéli Győző Vélemény linkje
Kovács Attila: Már én is várom. ;)

Király József: Nem voltál egyedül. Mármint a visszadobással. (Firefox alatt sokakkal ez történt.) Hamarosan javítva.

Kelt: 2009. augusztus 30. vasárnap Szerző: Király József Vélemény linkje
Javasolom az átutalást készpénz kímélő módszerként.
Sajnos nem jutottam tovább a megrendelő gombnál, mert bármit választva visszadobott a gumikereső oldalra.
További eredményes munkát kívánok.

Kelt: 2009. augusztus 28. péntek Szerző: Kovács Attila Vélemény linkje
Már várom. Sok sikert

Kelt: 2009. augusztus 28. péntek Szerző: Estéli Győző Vélemény linkje
Köszi az észrevételeket és a jókívánságot!

Gumiválasztás:
Mindenképp adunk majd hozzá segítséget, és a több infó alatt minden gumiról lesz leírás is. Csak hát, ezeket a tartalmakat még meg kell írni. :)

Vásárlás:
A rendelés tényleg egyetlen lépésben történik meg, viszont a vásárlás végeredményben csak akkor, ha a vevő a kijelzett adatokat helyesnek találja, ezért megadja az adatait és el is küldi a megrendelőlapot. Egy kis előzetes kutatás alapján így tűnt a legegyszerűbbnek. Aztán majd meglátjuk.

Többféle gumi rendelése:
Igazad van, ide tényleg kell valami segítség, valahogy megoldjuk. (Talán ez azért nem merült fel eddig, mert gumiból 99%-ban csak egy tételt szoktak vásárolni; többnyire négy vagy két egyformát)

Rendelés állapota, kapcsolódó termékek:
Az már nem ez a webshop lesz.
Igazság szerint már miközben készült, annyi minden felmerült, hogy év végén, ha lemegy a szezon, el is kezdhetünk dolgozni egy újon. :)
Kelt: 2009. augusztus 28. péntek Szerző: Karbonade Vélemény linkje
A kereséshez több infó kellene. Pl. honnan tudhatom meg, hogy milyen gumira van szükségem, mit jelentenek a különböző értékek és kódok (tudom, hogy erről van infó, de ezt ide be kéne linkelni). Esetleg kiemelni a gumiknál, hogy mik az előnyei (pl. ez különösen jól tapad nedves úton, ez jobb a nagy sebességhez, ez olcsóbb, de megbízható stb.).

A vásárlás valahogy túl hirtelen történt, azt hittem, hogy lesz még egy visszaigazoló képernyő, ahol fel van minden rendelési adat sorolva, és ellenőrizhetem, de ilyen nem volt, azonnal megtörtént a rendelés.

Ha több különböző gumit akarok rendelni, akkor semmi segítség nincs arra, hogy hogyan térhetek vissza a vásárláshoz. Akár a korábbi találati listába is vissza lehetne térni, vagy újra a keresőbe, ahol be kellene írni a korábbi keresési feltételeket. A keresésnél nem látszik, hogy van-e a kosárban már valami. Tudom, hogy a rendelésnél már látszani fog, de megnyugtatóbb, ha erről mindig van visszajelzés (Pl. valahol egy rövid szöveg, hogy “2 termék van a kosarában, 25600 Ft értékben”)

A keresés megőrizhetné a korábbi adatokat (akár egy későbbi böngészéshez is).

Nagyon hasznos szokott lenni, ha nyomon követhető a rendelés állapota az oldalon a rendelés után is (beérkezett, feldolgozva, postára adva, stb).

Ha nem csak gumit lehet majd kapni, akkor a rendelés után (de még a véglegesítés előtt) lehetne mutatni kapcsolódó termékeket, esetleg akciósan a rendelés értékétől függően, pl. nyomásmérő, gumiápoló, ilyenek.

Sok sikert! :)
1 - 5 a(z) 5-ból/ből:

Hozzászólások lezárva