Autójavítás

Jól felszerelt, 3 szerelőállással, modern gépekkel, eszközökkel rendelkező szervizünkben vállaljuk személyautók és kishaszongépjárművek teljes körű javítását, márkától függetlenül.

Gumibiznisz Gumi- és Autószerviz

Mire számíthatsz tőlünk?

• Szakszerűen, precízen, lelkiismeretesen kivitelezett minőségi munka garanciával.

• Reális, előre egyeztetett árak. Rezsióradíj nincs! Átlátható, kiszámítható munkafolyamatok és költségek, kellemetlen  meglepetések nélkül.

• Barátságos, közvetlen kiszolgálás, folyamatos kommunikáció.

Mi történik, mikor autód problémájával felkeresel minket?

Először feltérképezzük a jármű műszaki állapotát, feltárjuk a hiba okát, megtervezzük a javítás folyamatát, majd javaslatot teszünk a probléma felszámolására, és árajánlatot adunk rá. Az ajánlattétel során mindent részletesen átbeszélünk veled, pontosan tájékoztatunk a hibáról, elhárításának alkatrész- és időigényéről, valamint a várható költségekről. Mindez díjtalan, és nem kötelez téged semmire.

Rezsióradíj nincs nálunk, végül is ügyfeleink szemszögéből nézve csak az eredmény számít, nem a ráfordított óraszám. Így, ha elfogadod ajánlatunkat, és ránk bízod autódat, kizárólag az előzetesen egyeztetett összeggel kell számolnod, amitől mi önkényesen semmilyen körülmények között nem térünk el. Amennyiben munka közben olyan előre nem látható hiba merülne fel, amire csak az autó megbontásával derülhetett fény, arról feltétlenül tájékoztatunk, hogy eldönthesd, igénybe kívánod-e venni a kiegészítő javításokat, vagy sem.

A javításokhoz kérésed szerint gyári vagy minőségi után gyártott alkatrészeket használunk. A kicserélt alkatrészeket minden esetben megmutatjuk /átadjuk neked, kisebb, megvárható munkák esetén pedig úgyis magától értetődik, hogy személyesen kíséred figyelemmel a folyamatot.

Az általunk beszerzett alkatrészekre és minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk.

Keress bizalommal! »

 Gumibiznisz Gumi- és Autószerviz

 Gumibiznisz Gumi- és Autószerviz

 Gumibiznisz Gumi- és Autószerviz

 Gumibiznisz Gumi- és Autószerviz

 Gumibiznisz Gumi- és Autószerviz