Klímatöltés, klímatisztítás

Nem hűt rendesen a klímád? Zajos? Rossz szagot áraszt? Autóklíma ügyekben is keress minket nyugodtan! Elérhetőségeinket itt találod » 

Autóklíma átvizsgálás, klímatöltés

A hűtőközeg mennyiségének időszakos ellenőrzése, a klímatöltés a klímaberendezés karbantartásának alapvető fontosságú része. A hűtőgáz elvesztése bizonyos mértékig normális jelenség lehet, után kell tölteni; amennyiben rendellenes, a szivárgást is meg kell keresni. (A hűtőközeg hiánya csökkenti a klíma hatásfokát!)

• Hűtőközeg ellenőrzés és klímatöltés ára: 14 000 Ft

               • Nyomáspróba: 4 000 Ft

Klímatöltés, Tát
Szervizünkben ezzel a BrainBee CLIMA-8000 géppel végezzük
a klímaberendezések vizsgálatát és a klímatöltést.

Az autóklíma használatáról, karbantartásáról hasznos tippeket találsz itt »

Klímatisztítás, fertőtlenítés

A klímaberendezésben működésénél fogva könnyen nem kívánt mikroorganizmusok (gombák, baktériumok) szaporodhatnak el, melyek az utastérbe kerülve egészségügyi panaszokat - légúti tüneteket, különböző fertőzéseket -okozhatnak.

kellemetlen szagok, az egészségügyi panaszok megelőzésének érdekében az autóklímát évente  javasolt fertőtleníteni.

Szervizünkben a klímafertőtlenítést ózonkezeléssel végezzük, amely teljesen vegyszermentes, és semmilyen mellékterméket nem hagy maga után. Mentesít a baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól, atkáktól, penésztől, rovaroktól, allergénektől, a füst-, doh-, étel-, kisállatoktól származó és egyéb szagoktól. (Nem csak elfedi ezeket, hanem ténylegesen megsemmisíti!)

Az ózonkezelés nemcsak a fertőzött autóklíma megtisztítását, hanem a gépkocsi teljes belső terének szagtalanítását, higiéniai kezelését is megoldja, ami használt autók eladása előtt vagy vételük után rendkívül fontos lehet.

Az autóklímák fertőtlenítésére a megfelelő hatékonyság érdekében nagy teljesítményű, professzionális kombi ózongenerátort alkalmazunk. (Az alábbi képen látható.)

• A teljes kezelés időtartama általában 40-60 perc, ára 3900 Ft.

Ózonos klímafertőtlenítés
Ipari felhasználásra készült, 60 négyzetméterig terjedő helyiségek
hatékony fertőtlenítésére képes. Praktikus szilikoncsővel ellátva.

Az ózonos klímatisztítással kapcsolatban bővebben ide kattintva olvashatsz »