Adatvédelem

Kijelentjük, hogy a vásárláskor vagy egyéb módon (feliratkozás, szaktanács kérése stb.) birtokunkba került személyes adataidat az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően kezeljük. Védelmük érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk; azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között ki nem adjuk. Természetesen kivételt képez az az eset, mikor a házhoz szállításhoz szükséges adataidat a kiszállítást végző cég (Magyar Posta) rendelkezésére bocsátjuk. Ők azonban ezen adatokat megőrizni, felhasználni, vagy további félnek átadni nem jogosultak.

Impresszum

Felelős személy: Estéli Győző e. v.
Nyilvántartási szám: 11408062
Adószám: 64718798–2-31
Telephely: Tát (ipartelep), József Attila u. 39.
Telefon: 06 20/ 946-5813
E-mail: info@gumibiznisz.hu

Jogi nyilatkozat

A www.gumibiznisz.hu oldal szövegezési és grafikai megoldásai, valamint a díjtalan túlélőtanfolyam teljes tartalma szellemi terméknek minősülnek, s mint ilyenek, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.törvény értelmében szerzői jogvédelem alatt állnak.

A weboldal, a tanfolyam, valamint a Gumibiznisz Blog tartalmának másolása, átdolgozása, üzleti célra való felhasználása tilos! Bármilyen utánközlés kizárólag az oldal tulajdonosának előzetes engedélyével és aforrás megjelölésével lehetséges. Mindezek figyelmen kívül hagyása büntető jogi következményeket von maga után.

Nem titkoljuk: az oldal tartalmát a Copyscape szolgáltatás védi, tehát jogsértő módon felhasznált tartalmainkat mindenképp felfedezzük.

Mivel nem célunk senkit kellemetlen helyzetbe hozni, vagy megalázni, ezért ilyen esetben először csak e-mailben vagy telefonon szoktuk kérni a tőlünk eltulajdonított tartalom eltávolítását, és amennyiben a tartalom eltulajdonítója nem kényszeríti ki, nem folyamodunk az ezt követő lépésekhez, úgymint ügyvédi felszólítás,  tartalomlopás bejelentése a tárhelyszolgáltatójának, a Google-nak; az eset nyilvánosságra hozatala blogunkon… stb.

Tehát, ha a weboldal vagy a tanfolyami részek bármely elemét szeretnéd felhasználni, keresd ügyfélszolgálatunkat az Elérhetőségek menüpont alatt vagy az info{kukac}gumibiznisz.hu e-mail címen!