Szezonális gumicsere, gumiszerelés Táton

• Korrekt árak

Elmondások szerint sokan kerültek már olyan helyzetbe gumicsere során, hogy csak az elvégzett munka után szembesültek azzal, hogy az autógumi cseréjének hirdetésben megjelenített - viszonylag kedvező - árát utólag egyéb költségekkel is terhelték. Azaz külön felszámolták még az autóról való le- és felszerelés, valamint a centrírozás díját. Így az ár már nem is volt olyan kedvező...

Nálunk nem így van! Áraink bruttó árak, és nem tartalmaznak rejtett költségeket! Vagyis magukba foglalják a kerék autóról való leszerelését, a gumiabroncs cseréjét, centrírozást, felszerelést, nyomatékkulccsal történő meghúzást, tehátmindent.

A gumiszerviz árairól itt tájékozódhatsz »

 Szezonális gumitárolás

Szervizünkben lehetőség van abroncsaid szezonális tárolására, melynek díja 1000 Ft / garintúra / szezon.

Több infó a gumitárolásról »

 Nincs sorban állás

A szezonális gumicsere telefonos időpont-egyeztetés alapján történik. Egyszerű, kényelmes – és nincs várakozás.
Téli vagy nyári gumicserére kérj időpontot telefonon: 20/ 946-5813

Fontos! Téli gumi cserére érdemes időben bejelentkezni, nem csak az első havazás érkezésével, mert olyankor - a hirtelen megnövekedő érdeklődés miatt - már csak napokkal későbbre vannak szabad helyek. Ezt elkerülendő, október 15-től nyugodtan foglald le magadnak a megfelelő időpontot! (akár hetekkel előre)

Az a kérésünk, hogy ha a lefoglalt időben mégsem tudsz eljönni, akkor ezt legalább 2 órával korábban jelezd felénk telefonon!