Vásárlási információk 

Vásárlás, átvétel, szállítási díjak, fizetés, számla, garancia

• Vásárlás a gumiabroncs webshopban:

1. A webshopban feltüntetett árak a termékek bruttó, azaz Áfá-val növelt árai.

2. A webshopban való vásárláshoz regisztráció nem szükséges, azaz rendelésedet regisztrált vásárlóként és vendégként egyaránt leadhatod. (A regisztráció előnye, hogy rendelésed állapotát fiókodba bejelentkezve kényelmesen nyomon követheted, emellett az esetleges későbbi vásárlások is egyszerűsödnek azáltal, hogy szállítási és számlázási adataidat a rendszer eltárolja, így nem kell azokat újra megadnod.)

- 3. A leadott rendelés állapotával kapcsolatban folyamatos tájékoztatást kapsz vásárlói fiókodban (amennyiben regisztráltál) és e-mailben is.

A megrendelés lehetséges státuszai a következők: 

- Beérkezett: A megrendelés leadása után első lépésként azonnal kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt a rendelésed adataival. Ez azt jelzi, hogy rendszerünk sikeresen rögzítette rendelésedet, és az feldolgozásra vár. Lehetőséget ad arra is, hogy a rendelés adatait áttekintsd, ellenőrizd, szükség esetén módosítsd, korrigáld. 

(Ha az automatikus visszaigazolás nem érkezik meg pár percen belül, vagy a benne található adatokat korrigálni szeretnéd, haladéktalanul jelezd ügyfélszolgálatunknak ide kattintva!)

- Megerősített: Rendelésedet személyesen is ellenőriztük, elfogadtuk, feldolgozását azonnal megkezdjük.

Előfordulhat, hogy a rendelés megerősítése céljából nem email-t küldünk, hanem - a biztonság kedvéért - telefonon keresünk meg.

Amennyiben a teljesítéssel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel (például készlethiány fellépése, vagy a szokásosnál hosszabb szállítási határidő), úgy erről még a megerősítési szakaszban, azaz közvetlenül a rendelés beérkezte után telefonon vagy email-ben tájékoztatunk. 

- Átutalásra vár: Amennyiben fizetési módként az előre utalást választottad, addig a rendelés az áru ellenértékének beérkeztéig ebben a státuszban van, feldolgozás alá az utalás beérkezése után kerül.

- Feldolgozás alatt: A rendelés feldolgozása elkezdődött: összekészítjük, csomagoljuk, számlázzuk. Ha a rendelt termékek nincsenek raktáron, azonnal kezdeményezzük a beszerzésüket, ami általában 1 munkanapba telik. 

- Futárnak átadva: Rendelésedet átadtuk a futárszolgálatnak, kiszállítása folyamatban van. 

- Átvehető a szervizben: A megvásárolt termékek raktáron vannak vagy beérkeztek, innentől személyesen átvehetők szervizünkben. (Amennyiben ezt az átvételi módot választottad.)

- Teljesítve: Az átvétel megtörtént, a rendelést lezártuk.

4. A megrendelést raktáron lévő áru esetén 1-3 munkanap alatt teljesítjük. Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, erről minden esetben tájékoztatunk, és beérkezés után azonnal szállítjuk.

5. Az általunk forgalmazott termékek köre szélesebb a webshopban feltüntetett választéknál, ezért előfordulhat, hogy az általad keresett abroncs ott nem szerepel. Ez esetben ide kattintva érdeklődhetsz a termékkel kapcsolatban. Ajánlatkérésedre néhány órán belül, a 16 óra után beérkező üzenetekre pedig a következő munkanap reggelén válaszolunk. Az ajánlatkérés természetesen díjtalan és nem kötelez vásárlásra.

• Átvétel:

» Személyesen (a táti telephelyen)

» Házhoz szállítás útján (A kiszállítást az MPL futárszolgálat végzi. Az átvétel várható időpontjáról minden esetben pontos tájékoztatást adunk telefonon vagy e-mail-ben.)

 Szállítási díjak

Az ország egész területén érvényesek és az Áfá-t tartalmazzák. 

———————————————————————————————————

» 1 db gumi vásárlása esetén: 2500 Ft

» 2 db gumi vásárlása esetén: összesen 2800 Ft  (1400 Ft/db)

» 3 db gumi vásárlása esetén: összesen 3300 Ft  (1100 Ft/db)

» 4 db gumi vásárlása esetén:

15″-ig: összesen 3200 Ft  (800 Ft/db)

16″-tól: összesen 4000 Ft (1000 Ft/db)

———————————————————————————————————

• Fizetés, számla:

» A futárnak utánvéttel  (kiszállítás esetén)

» Előre utalással (kiszállítás vagy személyes átvétel esetén is választható)  

» A telephelyen készpénzzel (személyes átvételnél)

A számlát, amely egyben garancia is, az áruval együtt kapod meg. Arra kérünk, őrizd meg, mert a garancia csak számla birtokában érvényesíthető.

• Garancia:

A nálunk vásárolt abroncsokra a gyártó által vállalt jótállás, ill. a garanciáról és a szavatosságról szóló hatályos jogszabályok érvényesek.
Hogyan valósul meg mindez a gyakorlatban? Ide kattintva elolvashatod »

• Vásárlástól való elállás:

Az átvételtől számított 14 munkanapon belül jogod van elállni a vásárlástól. (Természetesen akkor, ha még nem vetted használatba a terméket.) Ha az elállást jelzed felénk, a termék sértetlenül, okmányokkal együtt való visszajuttatása után haladéktalanul visszatérítjük a vételárat. (A visszatérítés szállítási költségre nem vonatkozik.)