Vicces, állatos gumiabroncs reklámok! Melyik a kedvenced?

Kategória:: Színes-érdekes Publikálás dátuma: 7 hozzászólás

Előreláthatólag ez az idei utolsó bejegyzésünk, de mivel már nagyon év végi hangulatban vagyunk, semmi komolyra ne számíts! Azért a gumiktól nem szakadunk el teljesen csokorba gyűjtöttünk neked néhány vicces reklámfilmet, amelyek nem mást hirdetnek - ötletesen és szórakoztatva - mint gumiabroncsokat. Az abroncsokon kívül még egy dolog közös bennük: állatiak a szereplők...

Nyissuk a sort sokak kedvencével, a megcsalt, ámde mégis szerencsésnek mondható Bridgestone-kutyussal! Hát igen, emberek szerepeltetésével a következő jelenetek akár elcsépeltnek is tűnhetnének, kutyákkal viszont mindjárt más...

 .

.

Következzen további két jól sikerült filmecske, szintén a Bridgestone-tól!

Az első a 2008-as, a második a 2010-es Super Bowlra készült. A Super Bowl Amerika legnézettebb sporteseménye, a fő amerikaifutball-bajnokság nagydöntője. Nemcsak a sportról szól azonban a szünetekben vetített kreatív és igényes reklámokról legalább annyira híres. (A 2011-es februári bajnokságra idén ősszel már az utolsó reklámidőket is értékesítették, egy félperces reklámszpot 2,8-3 millió dollárba került.)

 .

.

A fentiekhez hasonlóan az élet védelmének gondolata jelenik meg a Kumho hirdetésében is, bár első pillanatban úgy tűnik, a tapsifüles léte tragikus véget ér a kerekek alatt. De csak első pillanatban...

Végül kiderül, hogy a kutyához és a mókushoz hasonlóan ő is túléli a kalandot. (És így van ez jól! Állatbarátok lévén, amennyiben lehetséges, mi is igyekszünk esélyt adni minden közlekedésbe belecsöppent élőlénynek, legyen az kutya, macska, őz, róka, nyúl, sün, béka, vagy egyéb teremtménye a Földnek :) )  .

.

A végére egy klasszikus a 80-as évekből. Uniroyal-orangutánok az esőgumis üzenettel:

.

Boldog ünnepeket!

Minden Olvasónknak köszönjük az egész évi kitartó figyelmet. Külön köszönjük a bizalmat mindazoknak, akik vásároltak tőlünk, és/vagy igénybe vették a Gumibiznisz Gumiszerviz szolgáltatásait.

Köszönet azoknak is, akik Facebookon való csatlakozásukkal kifejezték egyetértésüket a nyáron elindított Jogokat a Gumiabroncsoknak Mozgalom céljaival.

Illeszkedve a mai bejegyzés témájához, ezzel a képpel kívánunk Nektek kellemes karácsonyt, és békés, boldog új esztendőt.

(A fotóhoz saját, Csutka úr nevezetű kisragadozónk állt modellt, akinek sorsa mellesleg szorosan kapcsolódik a gumiszervizhez, tekintve, hogy általunk ismert pályafutása onnan indult. Pontosabban egy közeli, óriási fa tetejéről, ahová minden bizonnyal felhajította valaki. Napokig kiabált az esőben, mire felfedeztük az akkor még icike-picike kandúrt a lombok között. De ez már másik történet...) .

Neked melyik videó tetszik a legjobban? Szólj hozzá! 

Címkék: vicces

Hozzászólások

Kelt: 2010. december 26. vasárnap Szerző: Csontos Éva Vélemény linkje
Kedves Győző!
Békés, Boldog Ünnepeket Kívánok neked és családodnak valamint Sikerekben gazdag Új Esztendőt!
Kösz az eddigieket a videók tényleg frappánsak tőled!
Üdv:Cs.Éva
Kelt: 2010. december 25. szombat Szerző: vwibrahim Vélemény linkje
Köszi Győző! Nektek is Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet!
Sikerekben gazdag új évet kívánok az egész csalának!
Nagyon várom az új évi Teszteket, kommenteket és a többit!
ÜdW
Kelt: 2010. december 25. szombat Szerző: TÓTH ANDRÁS. Vélemény linkje
Kedves Győző.Köszönjük szépen a jókívánságot és az egész éves tájékoztatást.Tetszettek a gumi reklámok,főleg ahogy a kardszárnyú delfint vissza juttatták a vízbe!Békés,Boldog Karácsonyt és egy sokkal jobb Új évet kívánok neked és családodnak.András.
Kelt: 2010. december 24. péntek Szerző: gumibiznisz Vélemény linkje
Köszönjük, István. Boldog ünnepeket nektek is, és minden jót az új évben!
Kelt: 2010. december 23. csütörtök Szerző: Tolnai István Vélemény linkje
Szia Győző!
Igazán ötletes videókat válogattál össze.
Az én kedvencem a kardszárnyú delfinnel készült film.
Ezúton kívánok Neked és a Gumibiznisz csapatnak
Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet!
István
Kelt: 2010. december 23. csütörtök Szerző: gumibiznisz Vélemény linkje
Árpi, köszi szépen. Neked is hasonló jókat :)
Kelt: 2010. december 23. csütörtök Szerző: Mechler Árpád Vélemény linkje
Tisztelt Gumibiznisz,Győző!
Kívánok Boldog,Békés Karácsonyt és
Eredményekben Gazdag Új Esztendőt!
Árpi
1 - 7 a(z) 7-ból/ből:

Szólj hozzá!