Legyen hozzá képed!

Kategória:: Színes-érdekes Publikálás dátuma: 4 hozzászólás

Csak egy rövid (de azért fontos) bejegyzés, kivételesen nem gumiabroncs témában. Biztosan  észrevetted már, hogy a Gumibiznisz Blogon majdnem minden hozzászóló neve mellett ugyanaz a kis "fantomkép" szerepel, amit mellettük baloldalt látsz. Most még... Merthogy nagyon egyszerűen, néhány perc leforgása alatt szert tehetsz egy sajátra! Szóval ne csak kommentelj, legyen hozzá képed is! :)

Mire jó ez?

A kis egyedi kép - az avatar - azért hasznos, mert első pillantásra megkülönböztet téged más kommentelőktől, továbbá segítségével sokkal könnyebben beazonosíthatóvá válnak a hozzászólásaid, illetve találod meg te is másokét. (Na meg a blog is színesebb lesz.)

Mit ábrázoljon az avatarom?

Lehet saját fotó, vagy egy olyan kép, amit jellemzőnek érzel csak arra érdemes ügyelni, hogy kis méretben is megfelelően mutasson:

Hogyan lehet nekem is?

Használd a gravatar.com díjtalan szolgáltatását! (A gravatar jelentése: központi avatar). Úgy működik, hogy az oldalon az e-mail címed megadása mellett  feltöltöd az általad használni kívánt kis képet, amit a rendszer eltárol. Ezután minden olyan blogon, fórumon, ami támogatja a gravatar használatát, a kommented mellett automatikusan meg fog jelenni a képed is. Természetesen csak akkor, ha hozzászóláskor azt az e-mail címet adod meg, amihez az adott avatart hozzárendelted. A gravatar regisztrációhoz a legjobb fellelhető segítség az alábbi video, amely részletes, lépésről-lépésre útmutatást tartalmaz arról,  mit hogyan csinálj. 7 perc az egész, ha megnézed, biztosan menni fog:

Ha elkészültél, szólj hozzá, hadd lássuk azt a képet! :)

A Gumibiznisz Blogon csak a G osztályú (bármilyen oldalon használható) avatarok jelennek meg. 

Hozzászólások lezárva

Hozzászólások lezárva

Hozzászólások

Kelt: 2010. szeptember 6. hétfő Szerző: DEX Vélemény linkje
lássuk milyen :P
Kelt: 2010. január 30. szombat Szerző: SumQuiSum Vélemény linkje
lássam...
Kelt: 2009. december 22. kedd Szerző: Kesztyűs Attila Vélemény linkje
Nekem is van he he.
Kelt: 2009. november 15. vasárnap Szerző: Estéli Győző Vélemény linkje
Rögtön hozzá is szólok, hogy lássátok, hogy sikerült. :)
1 - 4 a(z) 4-ból/ből:

Hozzászólások lezárva