Gumiabroncs Megoldások. Vásárlás, szakértői tanácsok, hasznos olvasnivalók egy helyen.

Használt gumiabroncs: Vajon mire jó?

Jelen bejegyzés egy mai hír kapcsán született: befejeződött Budapesten a “Hulladékból Termék” elnevezésű, 3 hetes kiállítás, melynek fő célja a különböző fajta hulladékok újrahasznosítási módjainak népszerűsítése. Sorolhatnám az ötletesebbnél ötletesebb megoldásokat, de… számunkra ezen a helyen a legérdekesebb…

… A GUMIABRONCS!

Tudtad-e…

A gumiabroncs a természetben nem bomlik le.

…hogy Magyarországon évi 40-50 ezer tonna hulladék abroncs keletkezik? Ezen felül további mintegy 80 ezer tonna, korábban felhalmozódott gumi vár megsemmisítésre. (A gumiabroncs a természetben nem bomlik le.)

Vajon jó valamire a használt gumiabroncs?

Azt biztosan hallottad már, hogy energianyerés céljából cementgyárakban égetik el. De tudtad-e, hogy az elhasznált abroncsok számos módon tovább élhetnek: őrleményüket utak, árvízvédelmi gátak építéséhez, sportpályák, játszóterek burkolásához használják fel; sőt cipőtalp, autóalkatrészek vagy épületszigetelés alapanyaga is lehet.

Persze találkoztam már jóval kreatívabb megoldásokkal is: hulladék gumiabroncsból műalkotás! :)

Gumielefánt Gumikígyó
Gumiló

Hogy tetszik?    (Képek forrása: damncoolpics.blogspot.com)

El ne felejtsem a legfontosabbat:

Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy a kiszolgált gumiabroncsok hasznos módon végezzék (NE az erdőkben, útszélen, árokparton!), akkor a megfelelő helyeken add le őket: gépjármű szervizekben, autóbontóknál, gumiszerelő műhelyekben. (A lomtalanítások legtöbbször nem terjednek ki a használt gumiabroncsra.)

Tapasztalataid szerint mindig a megfelelő módon szabadulunk meg az elhasznált gumiktól?

Szólj hozzá!

—————————————————————————————————————

Címkék: , ,

134 hozzászólás a “Használt gumiabroncs: Vajon mire jó?” bejegyzéshez

 1. Kaló:

  Ha jól tudom, akkor a gumiabroncs árába bele van építve a környezetvédelmi adó, vagy valami ilyesmi. Vagy nem?

  Üdv. Kaló

 2. Estéli Győző:

  De igen, így van.
  A gumiabroncs gyártónak vagy importőrnek meg kell fizetnie a környezetvédelmi termékdíjat. Ennek mértéke új guminál elvileg 110 Ft/kg. De – mivel bizonyos feltételek mellett az importőrök részben vagy teljesen mentességet szerezhetnek a megfizetés alól – ezért a gumik árába ennél kevesebb épül be. Szerintem egy átlagos, 7-8 kg-os személygumi ára durván 400-500 Ft termékdíjat tartalmaz.
  (Egyébként nemcsak a gumiabroncs, hanem minden olyan termék után fizetendő termékdíj, ami valamilyen módon terhelheti a környezetet. Pl. kőolajtermékek, hűtőberendezések, akkumulátor, csomagolóanyagok, elektronika…)

 3. Németh Miklos:

  Szeretném megtudni hogy vanak-e huladék gumiabroncs felvásárlok, és ha igen akor meg e kaphatnám a cimüket. tudni ilik én munka nélküli vagyok 3-kiskoruval és igy két jo dolgot is csinálhatnék .Egyrészt ovhatnám a környezetet , másrészt meg egy kis pluszhoz is hozájuthatnék minden félekép hasznos lenék . köszönetel MIKLOS.

 4. gumibiznisz:

  Szia Miklós!

  Megértem a helyzetedet, ez tényleg nem könnyű. Szívesen segítenék, ha tudnék. De sajnos, ebben a dologban nem érdemes gondolkodni.

  Jelenleg az a helyzet, hogy a hulladék gumikért a begyűjtők nem adnak pénzt senkinek. Utoljára kb. 10 éve működött úgy, hogy fizettek érte egy jelképes összeget, de már jó ideje ingyen viszik el. Már ha elviszik egyáltalán, mert az utóbbi 1-2 évben, a válság miatt lelassult a hulladék gumi feldolgozása is.

  Mi is hiába kérjük, hogy szállítsák el, mert már nem tudjuk hová tenni. Azt mondják, nem tudják, mivel náluk is hegyekben áll, és senki nem veszi át tőlük. (Pedig az új gumi árában benne van a környezetvédelmi termékdíj, ami ugye arra szolgál, hogy ha lefut, ne a környezetet szennyezze, hanem megfelelő módon megsemmisítsék, vagy újrahasznosítsák.)

  Szívből kívánom, hogy sikerüljön munkát találnod, azt hiszem, a Te hozzáállásodon ez tényleg nem fog múlni.

 5. Bakó Krisztán:

  tőlünk ingyen viszik el a gumikat 1 havonta kb 200 db gumi

 6. gumibiznisz:

  Szerencsére mostanra már nálunk is megoldódott a dolog. Sikerült találni olyan céget, aki ingyen elviszi mind a személy, mind a tehergumikat, az első pár kanyar nemrég már meg is volt.

 7. Anna:

  Sziasztok!
  Szeretném a segítségeteket kérni.
  Tatabányán – hála a volt lakóinknak – a nyakunkon maradt 15 db (vicces, hogy páratlan :) ) személyautó gumiabroncs.
  Kit keressek, hogy el tudjam tüntetni az udvaromból, és ha lehet, ne is kelljen fizetnem érte?
  Kivinném én a szeméttelepre, de oda is max. 200 kg-nyi szemetet vihet egy magánszemély évente ingyen – legalábbis nálunk. És sajnos a gumikon kívül is hagytak épp elég szemetet.
  Várom a válaszokat, és előre is köszönöm …
  Szép napot nektek :)

 8. gumibiznisz:

  Először a környéken lévő gumiszervizekben kellene érdeklődni, hátha valamelyikben (ahol van elég hely a tárolásra) leadhatod a gumikat. Ha nem találsz olyat, aki átveszi, akkor a gumiabroncsok begyűjtését koordináló szervezeteket ( http://www.hurec.hu, http://www.okogum.hu ) érdemes keresni, hogy adjanak felvilágosítást a hozzátok legközelebb eső gyűjtőpontjukról. Reméljük, sikerrel jársz :)

 9. Anna:

  Nagyon szépen köszönöm :)

 10. Zsolt:

  Azt lehet tudni, hogy kb. hány %-át hasznosítják újra a használtgumabroncsoknak?

 11. gumibiznisz:

  Erről sajnos, nincs információnk.

  Itt viszont van egy írás az újrahasznosítással kapcsolatban, a vége felé van egy táblázat, benne ide vonatkozó EU-s adatokkal, igaz, régebbi, 2006-os:
  http://www.magusz.hu/elhasznalt-gumiabroncsok-hasznositasa-a-hulladekkezelesi-hierarchia-tukreben

 12. raffael elek:

  szeretnám med tudni hol lehet használt gumi abroncsokat ártákesiteni kárem egy pár sorban legyenek szivesek tájékoztatni.

  köszönettel
  raffael elek

 13. gumibiznisz:

  Szia Elek! Értékesíteni sehol nem lehet. Az elmúlt években a begyűjtésért felelős szervezetek vitték el a hulladék abroncsokat ingyen. Az idei évtől ezek ugye megszűntek, feladatukat az állam vette át, aki biztos magáncégekkel fog szerződést kötni a begyűjtésre. Mindenesetre, örülhetünk, ha nem kell majd fizetni azért, hogy egyáltalán elvigyék a rossz gumikat.

 14. autoscentrum:

  Szia gumibiznisz !

  Tőlem tavaly óta nem viszik el ingyen.76+áfa díjat kérnek a szállításért.
  Tőled ki viszi el ingyen?Szerződést kötnek az elszállításró? az e-mail címemre ha megírnád segítenél.
  Köszi !

 15. gumibiznisz:

  Szia! Email ment.

 16. gumikacsa:

  Szia gumibiznisz!
  Engem is érdekelne, hogy ki viszi el ingyen, mert a hurec felszámolás alatt van, az okogumi oldala pedig nem jön be. Kaptam egy cégnevet, de ők Újszilváson vannak. Előre is köszi!

 17. gumibiznisz:

  Igen, az említett koordináló szervezetek a tavalyi év végén befejezték tevékenységüket. A begyűjtéssel kapcsolatban most azt vagy azokat a nagykert/nagykereket lenne érdemes megkérdezned, akivel/akikkel szerződésben állsz, mert ők biztosan leszerződtek már valamilyen begyűjtő céggel, aki elvileg tőled, mint partnerüktől, szállítási szerződést követően elszállítja a hulladék abroncsokat. Legalábbis nálunk jelenleg így működik. (Küldtem neked egy emailt is.)

 18. Biznisz Elek:

  Üdv! Segítsetek!! Hasonló cipöben járunk. Mi háztartási gépeket bontunk. Sajnos ebben is van gumi.És nem igazán tudunk vele mit kezdeni.PL:ékszíj,mosógép üstszáj gumi stb. Ebben nincs drót.Nem kell vulkanizálni.Csak újra hasznosítani kell. Előre is köszi

 19. Bánhegyi Róbert:

  Szia Gumibiznisz!

  Nekem is elküldenéd e-mailben kikhez fordulhatok, hogy elvigyék a gumikat ingyen tőlünk? Nálunk sokan dobálják szét az erdőben és a mezőkön. Össze szedném azt is, ha elvinnék tőlünk.

 20. gumibiznisz:

  Biznisz Elek:
  A bontásból származó gumihulladékokkal kapcsolatban nekünk sajnos, semmilyen információnk nincs. Kis keresés után viszont ezeket az újrahasznosítással foglalkozó cégeket sikerült találni, esetleg náluk lenne érdemes érdeklődni:

  http://www.newenergy.hu/
  http://www.csogumi.eu
  http://www.granuflex.hu
  http://www.euronovex.eu

  (Tőlünk a hulladék abroncsot ez utóbbiak viszik el, de ahogy írtam is már kettővel feljebb, erre csak a megfelelő szerződések birtokában van mód.)

  Róbert:
  Magánszemélyként hulladékudvarokban lehet gumiabroncsokat leadni, persze csak lakossági mennyiségben. Ha gumiszervizként érdeklődsz, akkor rád szintén a fentiek vonatkoznak, vagyis ingyen csak a megfelelő szerződések birtokában viszik el az abroncsot: közötted és gumiabroncs nagyker között, nagyker és begyűjtő cég között, közötted és begyűjtő cég között. Tehát attól a nagykertől tudsz érdeklődni, akivel szerződésben állsz, hogy melyik begyűjtővel állnak kapcsolatban, és neked is azt kell keresned.

 21. Gábor:

  Tisztelt Gumibiznisz!

  Mi most szeretnénk belevágni Csongrád megyében gumihulladék feldolgozó üzem létesítésébe. De a pályázathoz szeretnénk tudni, hogy kb milyen árban mozog egy ilyen rendszer kiépítése. Az email címemre ha tudnának küldeni tájékoztatásokat azt szívesen venném.

 22. gumibiznisz:

  Gábor, ebben a kérdésben sajnos, nem tudunk segíteni. Mi kizárólag gumi- és autószervizként funkcionálunk, így gumihulladék feldolgozó létesítésével kapcsolatban nem tudunk tájékoztatást adni, nincsenek ilyen jellegű ismereteink, tapasztalataink. Mindenesetre a terv megvalósításához sok sikert kívánunk!

 23. attila:

  sziasztok ,én eltudom szállítani a a gumiköpenyeket kamion tételben is ,de ,egyenlőre teher és mezőgazdasági köpenyeket,valamint munkagép gumikat,ha valahol nincs nagy mennyiség de összefognak a környéken ,és egy útvonalon össze szedjük a hulladékot.teljesen ingyen .úgy tudom néhány cég már pénzért szállitja el csak a gumikat.szerződést szállítás ellőt megkötjük és utána megy a kamion.HA AKTUÁLIS IMAIL-VAGY 06 20 979 6672.

 24. gumibiznisz:

  Köszi az információt, Attila. Nekünk most nem aktuális, de sokaknak hasznos lehet.

 25. Balázs:

  Tisztelt Attila,

  Nekünk kb.100db teherautó gumi ‘hulladékunk” van, ami újrahasznosításra vár és még kb.10-20db autógumi is pluszban. Ha érdekli Önt vagy bárkit, akkor ingyen és bérmentve a helyszínről elvihető.

 26. zara man:

  sziasztok!

  engem lefutott használt kamion gumik érdekelnének engem. ugyanis gyüjtöm öket ugyhogy akinek van fölös ilyen gumi örülnék a távolság nem akadály,

 27. zara man:

  szia Balázs!
  engem érdekelne én elvinném onnan az egészet azzal gondod nem lenne garantálom neked és ha tudnál cimet vagy valami elérhetöséget adni jó lenne vagy az e-mail cimemre elküldhetnéd horsog@citromail.hu

 28. NORBERT:

  KAMION, LEFUTOTT GUMIABRONCSOK ÁTVÉTELE.ÉRDEKLŐDNI
  KARKASZ@FREEMAIL.HU

 29. Gábor19:

  Autó/kamion gumi újrahasznosítás.Ingyen elszállítom. Kamion gumiért még csekélyebb összeget is tudok fizetni. szondy66@gmail.com

 30. FBA:

  kb. 200 db használt gumiabroncsunk van, újrahasznosításra, feldolgozásra, bárkinek, bármire, ingyen elvihető. Személy kevesebb, teher és traktor több. Pest megye. Bp. 25 km-re. Érdekelne valakit?

 31. elek:

  de hol adnak pénzt is az elhasznált gumikért?????

 32. FBA:

  Sehol. Ha adnának, akkor én is azt a kört futnám, így már annak is örülnék, ha valaki szimplán ingyen elvinné a gumit tőlünk (és nem kellene érte fizetnem, kilonként minimum 60 Ft ot….+ szállítást!). Amennyiben valaki még is ingyen elvinné, akár a korábbi “Attila” hozzászóló, úgy nagyon sokat segítene.

 33. gumibiznisz:

  Elek: Álmainkban :)

  FBA: Érdemes visszaolvasni a hozzászólásokat, többen is vannak, akik írták, hogy el tudnák vinni a gumikat, és írtak elérhetőséget is. (attila megadott egy telefonszámot, zara man, Norbert, és Gábor19 email címet)

 34. FBA:

  Kedves Gumibiznisz!

  Visszaolvastam, velük is próbáltam felvenni a kapcsolatot…. / De nem vetem el annak az esélyét sem, hogy rajtuk kívül esetleg más is érdeklődik.

  üdv. FBA

 35. Krisztián:

  Üdvözletem.

  Budapest környéki lerakót keresek, nagyjából 200-250 darab gumiabroncsról lenne szó.

 36. Verdagumi:

  Sziasztok!

  Személy gumik elszállítása Tolna megyében engem is érdekelne! Ha valaki tud segítsen!! Előre is köszönöm!!

  Szép Nap Mindenkinek!

 37. JAKAB:

  SZIASZTOK!

  A KAMION GUMIT AZT ÉNIS ELSZÁLLITANÁM

 38. aucart:

  Üdv!

  Csongrád megyében található műhelyben, fellelhető pár száz leselejtezett gumiabroncs (személy ill. teher)! Ezt szeretném elszállíttatni ingyen, esetleg bele szállnék a szállítási költségébe!

 39. Szepivica:

  Üdv!
  Engem érdekelne Székesfehérvár közelében kb:150 db egyforma méretű /13″, vagy 14″,/gumiabroncs.
  Fizetni nem tudnék érte, de olvasva a kommenteket, sokaknak van felesleges, és csak a gond van vele.
  Ha tudtok segíteni, akkor várom a válaszokat a: szepivica@gmail.com email cimre

 40. FBA:

  T.Szepivica!

  Miért fontos, hogy egyforma legyen? Mi lenne a gumikból?

 41. Andrej:

  Tisztelt FBA Érdekelnének a traktor gumik. használhatók még erdészeti célokra. Főleg MTZ traktorra. 20′-34′-38′. Köszönöm.

 42. Szepivica:

  Tisztelt FBA!
  Elnézést kérek, hogy csak most válaszolok, de nem néztem meg előbb az oldalukat.
  Az autógumikból gépkocsibejárót szeretnénk csinálni. Nem fontos, hogy egyforma legyen, lehet 13-as és 14-es, 15-ös is vegyesen. Csak azért írtam, hogy körülbelül egyforma átmérőjűek legyenek, mert egy 13-ast nem igazán lehet “összepárosítani” egy kamiongumival.
  Üdv!
  Éva

 43. Möolnár Krisztián:

  Sziasztok! Krisztián vagyok, én kamion gumi abroncs begyűjtésével foglalkozom,
  szóval én szívesen el szállítanám magán szeméj, illetve chégegtől az abrocsot.
  Természetesen fizetni nem kell érte!
  E-mail címem: mrkrisssz@indamail.hu

 44. Peter:

  Tisztelt Szervizesek! Játszótér építéshez szükségünk van 1000-1500 db személyautó abroncsra (Pest megye, Gödöllő alatt). Sajnos teherautónk nincsen, de a szállítási költségbe beszállnánk. Kapcsolat: hasznaltgumitkeresek@gmail.com. Sűrgős! Köszönöm!

 45. elek:

  Van egyáltalán olyan hely ahol fizetnek a használt abronvsokért??Ha csak egy pár ft ot is?!

 46. Möolnár Krisztián:

  Igen én fizetnék érte! több 100db ot is meg vásárolnék, kamion gumira értendő!
  jelképes összeget! 1-2 ezer forintot.

 47. gumibiznisz:

  Peter:
  Jelenleg kb. 4-500 elhasznált személyautó gumink van felgyűlve. Szívesen odaadjuk, ha a szállítást teljes egészében meg tudjátok oldani.

  Elek:
  Sajnos, nincs olyan hely, legalábbis én nem tudok róla.

  Krisztián:
  Nekünk most kb. 150 rossz kamiongumink van itt, ingyen is vihetők. De előre szólok: MÁR GARANTÁLTAN NEM FUTÓZTATHATÓK :) Nyilván olyan kamiongumikra gondoltál, amiket lehetséges újrafutózni, mint ahogy a korábban használt kamiongumik után érdeklődők közül is sokan.

 48. elek:

  mölolnár ur!!

  csak a még futozhatokat venné meg?
  és csakis kamion gumit?
  nekem van sok kamion gumim!
  ha érdekli,:elek77@citromail.hu

  kössz..

 49. Laci:

  Sziasztok.
  Vas megyében nálunk is van rengeteg selejt személyauto gumi kb. 6.-800 db. ha kell valakinek ingyen viheti.
  Köszi.

 50. elek:

  valaki mondja meg mit jelöl az auto gumin a Tjelzés.
  köszike

 51. gumibiznisz:

  Ez az abroncs sebességindexe, a T 190 km/h maximálisan megengedett sebességet jelent.

  - A jelölésekről többet is olvashatsz itt: http://gumibiznisz.hu/jelolesek-a-gumiabroncson/

  - Több sebességindex: http://gumibiznisz.hu/sebessegindex-tablazat/

 52. elek:

  kösszentyüüü

 53. Zata Gép kft:

  Tisztelettel értesítek minden gumis kolégát hogy a cégem el szállitja a gumi köpenyeket természetesen a szállítás nem ingyen van.
  Tell 06308301790

 54. lali:

  kamion gumik még futozhatok!ki fizet érte?és mennyit?

 55. Möolnár Krisztián:

  Hello! Ez több mindentől függ, tarab számtól, gyártási évtől és méret től függően!
  Az anyagiakról többet tudok mondani privát levélben!
  Ha érdekesnek tartod írj erre az E-mail-re mrkrisssz@indamail.hu
  1 kérdés! mennyi darab számról beszélünk?

 56. norbert:

  lefutott kamion és autobusz gumiabroncsok felvásárlása országosan
  tel: 06-20/260-96-10

 57. lakner péter:

  lefutott személyautó gumiabroncsot átvennék,max 1500db.tel:06-70/237-16-80

 58. lakner péter:

  lefutott,(GARANTÁLTAN NEM FUTÓZTATHATÓK) személyautó gumiabroncsot átvennék,max 1500db-ot.tel:06-70/237-16-80

 59. FBA:

  Kedves Lakner Péter! Csak személy? Eljön érte, vagy valahová le kell szállítani? Köszönöm, FBA (Pest Megye – Bp.-től 25 km-re)

 60. FBA:

  T. Zata Gép kft:

  Hová szállítaná, csak hogy tudjam, hogy mennyibe fájna a szállítás? (BP-től 26 km-re vagyunk)

  Köszönöm, FBA

 61. lakner péter:

  Tisztelt FBA!tiszanánára kellene szállitani,füzesabonytol 25km.ha igy is megfelel keressen, skype:lakner@live.com,vagy csak irjon 1 mailt.

 62. FBA:

  Kedves Lakner Péter! Az nagyon messze van nekünk, köszönöm, így tárgytalan. Előbb-utóbb csak megoldódik:)

 63. elek:

  lakner ur mennyit adna értük?

 64. lakner péter:

  tisztelt elek! ugy gondolom,mindenki szemétnek tartja igy természetesen semmit.

 65. Attila:

  Személyautó gumik érdekelnének szabolcs megyében!!

 66. Krisztián:

  használhatóak? mennyi az az összeg ami érdekel ?

 67. attila:

  ÜDVÖZLÖK MINDENKIT ,ENGEM ÉRDEKEL ,TEHER MEZŐGAZDASÁGI GUMIKÖPENY .LEFUTOTT,SELEJT KÖPENYEK EGYENLŐRE SZEMÉLY KÖPENYT NEM TUDUNK ELSZÁLLITANI,DE A KÉSŐBIEKBEN AZ IS JÖHET.A TEHER KÖPENYEKRÖL ANNYIT HA VAN ÖNNEK OLYAN AMI FUTÓZÁSRA ALKALMAS ESETLEG TUDOK ÉRTE FIZETNI IS EZ MEGEGYEZÉS TÁRGYA,A SELEJT GUMIK SZÁLÍTÁSA KAMIONNAL-KISTEHER AUTÓVAL,DB-SZÁM ÉS TÁVOLSÁGTOL FÜGGŐEN MEGBESZÉLÉS TÁRGYA./RAKODÁS,STB JELKÉPES ÖSSZEG/TISZTELETTEL VÁROM HIVÁSÁT.
  06209796672.

 68. Nagy Máté:

  Sziasztok!

  Nekem egy darab nagy traktorgumi kellene. NEM baj ha full kopott. Edzéshez kellene. Ütni vágni pörölykalapáccsal meg ide oda boritgatni.
  Van valakinek ilyene ingyen? Én újpesti vagyok. matessz@gmail.com címre írjatok légyszíves akinek lenne.
  Előre is köszönöm.

 69. gumibiznisz:

  Nekünk sajnos most nincsen, legutóbb mikor volt, pont ugyanilyen célra vitték… Ha esetleg sehogy nem sikerül megfelelő gumihoz hozzájutnod, később (pár hónap múlva) érdeklődj, ha lesz, szívesen odaadjuk. Ha sikerült szerezned, akkor pedig jó edzést :)

 70. attila:

  szia máté pesten a bécsi uton a bécsigumi nevű cégnél találsz ilyet.

 71. Ádám:

  Hello!
  Nekem is edzéshez kellene egy minél nehezebb traktorgumi. Nincsen véletlenül azóta?:)

 72. FBA:

  Nálam még mindig van több db, e-mail cím megadása esetén írok konkrét címet, telefonszámot. Pest megye, Bp-től 25 km-re. Üdv. FBA

 73. attila:

  üdv FBA úgy olvaso önnek vannak gumiköpenyei érdekelne elszállitanám ,de tudnom kéne hogy milyen gumiköpenyek teher mg stb? roxi1@citromail.hu.

 74. FBA:

  Kedves Attila!

  E-mail ment. Telefonszámmal. Üdv. FBA

 75. Ádám:

  Üdv FBA!

  felmerya333@gmail.com, ide küldheti az elérhetőségeket!
  Előre is köszönöm.

 76. FBA:

  Kedves Ádám, ment az e-mail. Üdv. FBA

 77. poczi:

  Nekem 7-800 db használtgumim van,ha érdekel valakit ingyen elvihető

 78. attila:

  heló poczi mien gumiköpenyeid vannak /személy teher?/és helyileg holvan.köszi.

 79. poczi:

  90%-a személy 10%-a kisteher
  Helyileg Somoskőújfalun van.

 80. C.S.O.:

  Üdv minden féle használt gumiabroncsot átveszünk illetve Budapest környékén ki is szállunk érte. Érdeklödni anvelopesecandhand@yahoo.com

 81. C.S.O.:

  Pontosítás: Kiszállás helyszínre mi válogatunk,a nekünk megfelelőt elhozzuk abban az esetben ingyenes.
  Kiszállás helyszínre mindent viszünk,abban az esetben 100 ft/db.
  Ön hozza el a telephelyre (ÓCSA 2364 Némedi úti major) abban az esetben 50 ft/db.
  Tel:06203766104

 82. FBA:

  Tisztelt C.S.O.!

  a 100 Ft/db a milyen gumira vonatkozik? Szgk, teher, traktor, minden?

  Köszönöm, FBA

 83. C.S.O.:

  Üdv a 100 ft/db személyautó gumira vonatkozik. Teherautó gumiabroncsot külön megállapodás után szállítunk el,illetve fogadunk be. Tehát a fönt leírt infó személyautó gumiabroncsra érvényes. Kérem keressenek bizalommal minden esetre találunk megoldást. 0620 3766104.

 84. Steinhardt Anikó:

  Üdvözletem. Iskolánkban szeretnénk a szülőkkel együtt összefogva gumiabroncsokból készíteni játszóteret.
  Mindenünk meg van hozzá, csak a problémánk az, hogy nem tudjuk, hogy ennek a megépítése engedélyköteles-e?
  Kihez fordulhatnánk a kérdéssel? Köszönöm.

 85. gumibiznisz:

  Szerintünk a polgármesteri hivatalhoz kellene fordulni, ott biztos tudnak segíteni a kérdésben.

 86. Gábor:

  Üdvözlök mindenkit!

  Engem használt és/vagy selejt teher és mezőgazdasági gumibelső érdekel nagy mennyiségben.

  +3630-2376450

 87. Laci:

  Szép napot.
  Szombathely mellett lenne kb. 1000 db hulladék személyauto abroncs, s.o.s ben el kellene vinni.
  Ingyen elszállitaná Valaki,
  Tel. 70/510-73-51
  Előre is köszi

 88. peti:

  Üdvözlet!

  Zamárdiban is van kb 5-600 db selejt, hulladék személyautó gumi, ami ingyen elvihető!

  érd: info@frieszgumiszerviz.hu

  Köszi

 89. Molnár Krisztián:

  Ózd-on is van kb 300 db selejt kamion gumi ami ingyen elvihető!

 90. Czang Balázs:

  Hello
  Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróvár mellett lenne kb 200-300db használt gumi. egészen kicsitől( belső- kerékpár robogó, motor) a kisteher méretig. Ha valaki el tudná szállítani, ingyen elvihető. Megyén belüli szállításban akár még segíteni is tudok.

 91. Gábor:

  Üdvözlök mindenkit!

  Használt/selejt mezőgazdasági gumibelső érdekel.

  +3630-2376450

 92. Dózsa Sándor:

  Én is most már hetek óta ezzel a témával foglalkozom

 93. Matessz:

  Hasznalt gumikat elvileg Labatlanban le lehet adni. Nagy banya van ott. Azzal futenek kb :-)
  Ha valakit erdekel irjon ram. Tudok adni kontaktot.
  06304409748

 94. Laci:

  Üdvözlet!

  Somogy megyében is lenne nagy mennyiségben használt gumi és műanyag.Ha valakit érdekel hívjon:06305202979

 95. attila:

  heló borsod megye környékéről egyenlőre ,eltudjuk szállitani a selejt gumikat ,a bánya gumik kivételével minden félét,de csak kamion mennyiséget tehát teher gumibol kb.250-300 db /autó személy értelem szerüen nyerges kamionrol van szó.
  a szállítás ingyenes de csak gumiszervizektől vagy gumival foglalkozó cégeknek. rakodást megkel oldani helyben.vagy tudunk benne segiteni,megbeszélés alapján.hivjanak .06703954499

 96. Gábor István:

  Sziasztok nekem is lenne egy 30-40 pár selejtes de köztük sok jo is van ingyen oda adnám ha valaki el vinné de mindent kel vinni.

 97. Gábor István:

  A gumik Diósdon vannak telefon szám 06703641927.

 98. attila:

  kamion vagy személy gumik vannak nálad?.

 99. Gábor István:

  van teher is kb 10db többi kis teher és személy.

 100. Kovács István:

  Sziasztok!
  Van kb. 20 személyautó és kb. 10 teherautó gumiabroncsom Debrecenben, amit bárki ingyen elvihet, csak vigye. A pakolásban tudok segíteni :)
  Tel: 0630/423-3565

 101. Sací:

  Sziasztok. Régóta keresek olyan darált gumit, ami nincs túl kicsire darálva. Kerti kiülöhöz szeretném beton és térkő helyett. Hol találok ilyet. Köszönöm a segítséget. Sacì

 102. gumibiznisz:

  Lehet, hogy már nézted, de azért hátha segít: A “gumiőrlemény” vagy “gumigranulátum” szóra érdemes rákeresni. Több cég oldala is kijön találatként, akik különböző szemcsenagyságban gyártanak gumiőrleményt, tőlük lehetne érdeklődni.

 103. Andris:

  Sziasztok!
  Olyan problémám lenne,hogy Kazincbarcikán van egy garázsom amit az előző bérlője úgy hagyott hátra,hogy plafonig megrakta használt részben selejt gumikkal. Most a garázsra találtam vevőt de a gumival nekem kellene kezdenem valamit. kb 500 db. gumiról lenne szó vegyes méretben. Valaki nem-e tudna segíteni az elszállításában segíteni? Sürgős lenne minden megoldás érdekel

 104. Panglos:

  Gödöllő, Isaszeg, Pécel térségében keresek kidobandó személyautó és teherautó gumikat, néhány traktor is jöhet. sks [kupeckukac] freemail.hu

 105. Gábor István:

  Szia panglos van néhány gumi hívj fel vagy írj emailt hová kellene pontosan és szállításban tudok segíteni.

 106. Panglos:

  Oké, de milyen számon / címen? P

 107. Gábor István:

  telefon szám 06703641927 diosd

 108. Laci:

  Sziasztok! Nekem is lenne használt személyautó gumim.Érden vannak, kb 20-30 db.Ha van valaki, aki érte jönne megköszönném, de ha nincs messze, el is viszem neki több részletben.
  lutyo444@gmail.com

 109. robert:

  Sziasztok!
  Egerben van kb. 100 db, elsősorban személyautó abroncs, pár 4×4, C-s. Ingyen elvihető, esetleg a közelben elszállítom ha valaki átveszi.

 110. Tibor:

  Szia Panglos! Kartalon lenne Kb. 250db szgk kümiköppeny ingyen elvihető
  Hívj ha érdekel:+36203761340

 111. Ferenc:

  Sziasztok! nekem is lenne kb. 150 db személy használt gumim Győr M. S. megyében, amit sürgősen el kellene szállítani. Átvételi papír szükséges, mert el kell számolnom vele.A szállításban esetleg tudoksegíteni. Elérhetőség: 06 30 9977 813,vagy cseh.ferenc@freemail.hu

 112. Alexandra:

  Sziasztok!
  Ha valakinek van fölösleges, közlekedésben már nem használható autó/kamion abroncsa, kérem NE DOBJA KI! Rengeteg állatmenhely küzd a folyamatos kutyaház hiánnyal, ami főleg télen rengeteg gondot okoz és sok kutya betegszik és/vagy hal meg, mert nincs pénzük a több száz kutyaház faanyagára. A gumiabroncsokból viszont remek kis fekhelyet tudnának biztosítani számukra!! Ha tud esetleg valaki olyan telepeket, ahol fölösleges abroncsok csücsülnek arra várva hogy megszabaduljanak tőlük, akkor szóljatok,vagy küldjetek linket az alábbi email címre: szancse@gmail.com Ne habozzatok, nagy szükség van rájuk! Előre is köszönöm!

 113. Madarász Ivett:

  Sziasztok,

  Udvarba szeretnénk autógumi illetve traktorkerékből készült játékokat készíteni magunknak, Budapesten (12. kerület).

  Ki tudna ingyen elvihető gumikat adni nekünk?
  Előre is köszönöm!

  (madaraszivett@gmail.com)

 114. Szerviz:

  Sziasztok!

  Mi egy autószerviz vagyunk a II. kerületben, nekünk rengeteg használt gumiabroncsunk van amit szívesen oda adnánk.

  Tel: 06-30-6646757 ; info@vizivarosicrs.hu

 115. Laci:

  Eléggé kihalt a pálya..Nekem is van, jelentkező is volt rájuk (egy mail erejéig),,Igéretek voltak, de azóta semmi…Valami majd lesz velük..legfeljebb pár év alatt visszaviszem a lakossági hulladékudvarba::((

 116. Szerviz:

  Találtam olyan helyet ahol átveszik, de fizetni kell érte 10 Ft/ kg + áfa. Viszont nagyon ötletes dolognak tartom, hogy a kutyusoknak házat készítenek belőle.

 117. Laci:

  valahol cegléd körül van olyan hely, de el is kell vinni…

 118. Szerviz:

  Ócsán van a 10Ft/ kg +áfás.

 119. Laci:

  azaz..

 120. Csaba:

  Sziasztok

  kb 100 db személyauto gumira lenne szükségem nagykörös környékéről,ha van aki ingyen oda adja.

 121. Szerviz:

  Kedves Csaba! Nálunk van használt gumi, Budapest II. kerületből ellehet vinni, sajnos szállításba nem tudok segíteni. Tel.szám: 06-30-6646757

 122. jános:

  jó napot.lenne kb 100 db autó gumi,néhány teher autó és traktor gumi max 5-5 db .szigethalmon valami jó ember kidobta az erdőbe.tökölön is vannak személyautó gumik kb 30 db.ha érdekli keressen meg emailban.az erdő szélére kihordásról gondoskodom.fizetni nem tudunk az elszállításért,de ingyen adjuk.köszönöm

 123. jános:

  csakvari27@gmail.com itt jelezhetik érdeklődésüket.

 124. Csaba:

  nagyon köszönöm , de cegléd,nagykörös, kecskemét közelében keresek,ezek több mint 100 km re vannak tölem.

 125. attila:

  Üdvözlet cégünk selejt gumiköpenyek begyüjtésêvel fogalkozik.
  Május első felében tudnánk Hatvan- környékéröl Budapest stb.
  Személy autógumiköpenyeket begyüjteni elszálítani.De csak nagy mennyiségben tehát egy kamion mennyiség
  Kb.13_15tonna.ha több szervíz összehangolja a szállítást tehát több helyen 1_2 telik meg az autó úgy is megfelel.
  A szállitásért nem számítunk fel semmien dijat.Viszont a rakodást az
  Ügyfélnek kell megoldania,de rakodott is tudunk küldeni.

  Összesen 300t személy köpenyt tudnánk elszállitani.06703954499

 126. Laci:

  ha esetleg volna olyan telephely, aki beszállna, és nála lehetne tárolni, gondolom lennének(lennénk), akik elvinnék oda, és ha azon múlik, akár a kamion érkezésekor a rakodást is megoldanánk..

 127. attila:

  Laci az ötlet nagyon jó de én nem tudok telephelyet ehez a gumisoknak kellene összefogni és megoldásttalálni.

 128. Laci:

  persze,nem is rád gondoltam,hanem pesten valaki akinek lenne elég sok gumija, és elfér még pár,nomeg kamionnal megközelíthető..

 129. Cseh ferenc:

  Attila!

  Nekünk itt gy. M S. megyében kamionnyi tétel lenne ha érdekel.
  Üdv. Cseh Ferenc.

 130. attila:

  Hatvantol pest. ig jó csak.

 131. Kiss Pál:

  Sziasztok!

  Lenne jó pár használt traktor meg teher és személygépkocsi külső, kb.25-30 db összesen. Somogyba, Balatonszentgyörgyön…ha valakinek kell ingyen elviheti.
  Tel: 06204679339

 132. New Energy:

  Budapest területén ingyenes selejt gumi elszállítás. Minimális mennyiség 220-250 db. Tel szám: 0670 8816323.

 133. Heni:

  Sziasztok! Szükségem lenne 4-5 db traktor gumira. Ha netán van valaki akinek nem kell, örömmel venném ha kapcsolatba lépne velem. Előre is köszönöm. Pumukli55@hotmail.com

 134. V. József:

  5 db nagy méretű leselejtezett kombájn-traktor gumi ingyen elvihető, Észak-Békés megye. +36 20 469 1420

Itt lehet hozzászólni !